Voorwaarden

Hoe werkt het?

Werkwijze

Boutique Mo-Do werkt met het consignatie principe. Dit houdt in dat de inbrenger een bedrag ontvangt na verkoop van zijn/haar kledingstuk.


Kleding inbrengen

U kunt uw (merk)kleding inbrengen tijdens openingstijden of op afspraak (06-47661095).

Gelieve uw kleding schoon/gestreken en in goede staat (geen gaatjes, vlekjes, slijtage etc.) aan te bieden in een tas of doos (geen vuilniszak) met een briefje met naam en telefoonnummer. Geeft u svp ook aan of u de niet-verkochte kleding retour wilt of dat deze naar een goed doel mag.

We willen u erop attenderen dat we uitsluitend kleding van een goede kwaliteit willen verkopen. Dit houdt in dat de kleding niet gedateerd dient te zijn en niet afkomstig is van winkelketens zoals C&A, Witteveen, Bonita, Cecil, Miss Etam, M&S, Coolcat, Bershka, Primark etc. 

Moderne en kwalitatief mooie items van Mango, Costes, Zara en H&M kunnen daar een uitzondering op zijn. 

Kleding die niet aan onze voorwaarden/criteria voldoet moet binnen 2 weken na inbreng weer opgehaald worden. Doet u dit niet dan gaat de kleding automatisch naar het goede doel.


Kleding Verkoop

Boutique Mo-Do bepaalt de prijzen van de kleding .Na verkoop ontvangt u 40% van de verkoopprijs. 

De kleding blijft ca 3 maanden in de winkel hangen om op deze manier voldoende variatie te kunnen blijven aanbieden.

U kunt tijdens openingstijden bij ons informeren wat de opbrengst van de verkochte kleding is en deze in ontvangst nemen. U heeft 1 jaar de tijd om uw eventuele opbrengsten op te komen halen. Na deze termijn zal dit recht komen te vervallen.


Kleding Retour

Het winterseizoen loopt van september tot februari en het zomerseizoen van februari tot september.

Aan het einde van elk seizoen heeft u nog 2 weken de tijd om uw kleding op te halen. Daarna zullen we de kleding aan een goed doel schenken.


Aansprakelijkheid

Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan de ingebrachte kleding. Wij zijn echter niet aansprakelijk te stellen voor diefstal, vermissing, beschadiging, brand- en of waterschade.


 
 ©2018 Boutique Mo-Do / Exclusieve gedragen merkkleding
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.